Nieuws

Hier kan je de nieuwste trends ontdekken op Gebied van autotoebehoren.

 

Niet tevreden over het geluid in je wagen?

Kom zeker langs en vraag een demonstratie, we hebben een wagen waar een upgrade inzit en die een wereld van verschil maakt in klank en dynamiek!

Helix heeft in samenwerking met AudioDesign een nieuwe lijn versterkers en speakers ontwikkelt die pasklaar zijn voor jouw wagen, nu al leverbaar voor een 600 tal wagens en elke dag breiden ze verder uit.

Het idee hierachter is om de originele speakers optimaal te belasten en zo het vermogen op te krikken omdat het vermogen uit de originele radio meestal rond de 4x12watt rms (4x22wmax) draait, begrijp je waarom de luidsprekers niet echt goed klinken en waarom ze het vermogen verdrievoudigen! Ook zit er in de versterker een DSP (Digital Sound Processor) ingebouwd waardoor het geluid boven het dashboard uitkomt en niet beneden aan de voettrede blijft hangen. Het verschil is echt ongelooflijk, het is net of je in een andere wagen zit! Vooral de nieuwste wagens hebben last van een slecht geluid origineel, wat natuurlijk niet verwonderlijk is aangezien sommige fabrikanten luidsprekers gebruiken die amper 1.2$ kosten! We hebben nu al verschillende wagens uitgerust met deze nieuwe technologie en altijd weer met een fantastisch resultaat.

De PP42DSP reeks is een 4 kanaals versterker met ingebouwde DSP, plug and play met de desbetreffende aansluitingen en koppelingen specifiek voor jouw wagen.

 

De PP62DSP reeks is een 8 kanaals versterker met ingebouwde DSP die ook een apart kanaal heeft om een subwoofer in de koffer aan te koppelen, ook plug and play met de desbetreffende aansluitingen en koppelingen specifiek voor jouw wagen.

De PP82DSP is een 8 kanaals versterker om de meest waanzinnige set-ups  mee te configureren, uiteraard met 8 kanaals dsp! Basis is de pp62dsp maar dan met wat meer vermogen.

Wanneer dit alles nog niet voldoende is, is er ook nog Gladen en Mosconi die nog een trapje hoger schakelen. Alle hier bovengenoemde eigenschappen maar met nog eens het dubbele of driedubbele vermogen.... Ontwikkelt en geproduceerd in Europa (Duitsland en Italiƫ).

Vraag gerust meer info, het is betaalbaarder dan je zou denken! Maar het grote voordeel is dat wanneer je verandert van wagen je de setup kan meenemen en programmeren naar je nieuwe wagen!

 

Hieronder staan er ook een paar foto's van luidsprekers die specifiek gemaakt zijn voor bepaalde wagens, BMW, VW, Audi, Opel, Seat, Skoda, Mercedes, enz...

 

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen om een optimale klank te creeƫren in jouw wagen.

 

Meer uitleg kan je vinden op deze sites : Helixfilmpje match systeem,

achtergrond van Helix, Gladen boxmore, filmpje Gladen boxmore 


1385

 

 

 

 

 


20160627-221154-e669eff55e6d35ac3fa06e637d857b3be6

cid-image002-jpg-at-01d277e5
Boxmore is de nieuwe verzamelnaam voor de pakketten van Gladen en Mosconi, met deze pakketten kan je je wagen perfect omvormen tot een perfect klinkende concertzaal afhankelijk van het pakket. De basis is een goede start waar ik persoonlijk een klein basskistje zou bijplaatsen om het geheel wat voller te laten klinken. Vanaf de tweede optie ben je al een heel stuk verder dankzij de sound processor die ingebouwd zit in de versterker, hiermee kunnen we het geluid optimaliseren voor jou muziekkeuze! Een geweldige ervaring echt waar. En de derde optie is is er eentje voor mensen die graag toch wat luider gaan en toch niet aan kwaliteit willen inboeten. 

 

bmw-audio

midwoofer-gladen

pp82dsp-pc-tool